BBC Music Awards 2015: Adele proglašena umetnicom godine!

adele-4-rcm0x1920u

Iako fizički odsutna, 27-godišnja diva dominirala na ceremoniji britanskog javnog servisa!

Na dodeli nagrada BBC Music Awards 2015, održanoj u Birmingemu, Adele je ovenčana prestižnim priznanjem Umetnik godine. Takođe, pevačica znana po pesmi “Hello” dobila je i nagradu za najbolji živi nastup. Budući da nije mogla lično da prisustvuje ceremoniji, Adele je svojim fanovima poslala slatku video-poruku zahvalnosti: “Izvinite što nisam mogla da budem s vama, ali hvala vam mnogo na mojoj nagradi. Mnogo, mnogo vam hvala. Nadam se da se svi lepo provodite”.

Screenshot 2015-12-11 11.04.11

Osim Adele, odustna s dodela bila je i Taylor Swift, dobitnica nagrade za Međunarodnog umetnika godine, koja se takođe obratila prisutnima putem video zapisa: “Volela bih da sam večeras s vama ali sam trenutno na turneji po Australiji. Hvala vam mogo na ovoj nagradi. Vi ljudi ste bili divni i dali ste mi ogromnu podršku. Hvala vam, sve ovo je predivno.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Grammy 2017: Sve po starom, sve nagrade za Adele, ništa za Jusa, Ari i Demi!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.