Adele je nervozna na bini: Moja trema postaje sve gora i gora!

Adele

Britanska pevačica bori se da drži pod kontrolom svoj strah od scenskih nastupa!

Adele tokom poslednjih nedelja naporno radi na promociji svog novog albuma 25, a nedavno je u njujorškoj dvorani Radio City Music Hall održala svoj prvi koncert u SAD nakon 2011. godine.

A u vezi sa svojim nastupom, 27-godišnja pevačica kaže da je pokušala da bude kul kad se zavesa razdvojila ali, jednostavno, nije dugo mogla da drži ozbiljnu facu.

“Pokušala sam da budem mrtva-hladna, kao, htela sam da budem diva, ali nisam mogla!” priznaje ona u američkom jutarnjem programu Today. “Prosto sam pogledala u publiku i istopila se. Bila sam tako srećna što sam tamo. I bila sam vrlo, vrlo nervozna. Tek nakon druge ili treće pesme sam se opustila, tek tad sam bila okej.”

maxresdefault

“Postanem toliko nervozna na živim nastupima da sam isuviše preplašena da probam nešto novo,” izjavila je Adele. “Zapravo, to s tremom postaje sve gore. Ili, jednostavno, ne postaje bolje pa imam osećaj da je sve gore, jer bi do sad trebalo da je bolje.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Adele - When We Were Young (Live at The Church)

One thought on “Adele je nervozna na bini: Moja trema postaje sve gora i gora!

  1. Al nema portebe da se adele boji scene msm kakav glas ona ima ja se jako bojim dok pevam na sceni da mi ne pukne glas jer je to uzasno i imam ogromne leptirice u stomaku al vremenom ce nestati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.