Bajka se nastavlja: Martina Stoessel objavila još jedan kolaž naših Tinista!

13532047_976507862447237_847634189_n

Martina Stoessel nastavlja unosi radost u živote naših V-lovera i Tinista pa je danas popodne objavila kolaž njihovih slika!

Sliku joj je poslala naša draga Amra Smajlović koja joj je i poručila: “Martina i njen album su jako popularni u Srbiji. Srbija voli Tini”. Još jednom, ne zaboravite da Martina svakog dana dobija na stotine a možda i hiljade tvitova tako da je u mogućnost da odgovori samo na delić njih. Ipak, nekako uvek bude prostora za fandom iz našeg dela sveta.

Verujemo da sve što radite ima ogroman značaj i da će mnogo pomoći kad u narednim mesecima krenemo da razgovaramo sa našim organizatorima u vezi slanja ponude. Isto tako, ovo je nada i za sve druge fandome i poziv da nastave da se bore za svoje snove. Očigledno je da ne živimo na kraju sveta i očigledno je da će stanje biti sve bolje!

tini

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billboard.ar Music Awards: Tini Stoessel i Tinisti nominovani za četiri nagrade!

7 thoughts on “Bajka se nastavlja: Martina Stoessel objavila još jedan kolaž naših Tinista!

    1. Mnogo ti hvala! Najvise sto volim pored uspeha je kad nas drugi fandomi podrzavaju! ?❤

      1. Nista,drago mi je zbog vas i nadam se da ce Tini doci u Srbiju, Hrvatsku itd… ♥

  1. Jejjjj, ovo je zaista super! Sve vise i vise Stoesselovi rt nesto vezano za SRB, a sada s obizirom da je twitter prepun glasaca za onaj Kids Choice i to je jako dobro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.