Ariana Grande: Devojka može biti sve što poželi!

12950263_195830850802053_959521993_n

Ariana Grande u poslednje vreme ima problema sa hejterima ali ipak ne dozvoljava da je to poremeti jer kaže da je odavno svesna toga da može da bude sve što poželi.

“Devojke mogu sve. Ja mogu biti dobra devojka, loša devojka, nevinašce, seksi, ja sam pametna, ja sam zabavna – ja sam sve. Šta god da nosim na sebi, to me ne definiše. To samo definiše kako sam raspoložena. To važi za sve žene”, priča ona za Style magazin. Ariana kaže da je odrasla u porodici gde su žene glasne i da ona zato puca od samopouzdanja. “To kako ste odgajani definiše kako ćete preživeti u ovom poslu ili koliko dugo ćete preživeti. Nama je to u krvi. Ne znam da si radoholičar ili sam opsesivna ali nešto je od toga. Ili oboje”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Top lista najvećih mladih zvezda: Shawn i Ari na tronu, Biebs u vrhu, Sel i Demi daleko iza!

5 thoughts on “Ariana Grande: Devojka može biti sve što poželi!

  1. hahahaha kako su samo jadni ovi hejteri nase kraljice jeste vi svesni da je ona uspela ono sto vi nikada necete vi samo nadjete neku osobu o kojoj nista ne znate i pocnete da lupate arinatorka sam 6 predivnih godina i uvek cu biti to mi nece pokvariti tamo neka nevaspitana derista smarate #ARIANAGRANDEQUEENOFQUEENSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.