Ariana Grande u lošem stanju, otkazala koncerte!

Ariana Grande trenutno je na svojoj svetskoj turneji a u utorak uveče morala je da saopšti svom fandomu da će otkazati minimalno dva koncerta jer joj lekar saopštio da ne dolazi u obzir da nastupa jer joj zdravlje baš ugroženo. Ari kaže da je u teškom stanju zbog toga, ali da će naći način kako da nadoknadi sve Arianatorima.

“Probudila sam se baš u lošem stanju, otišla sam do doktora i on mi je rekao da pomerim nastupe koji su večeras i sutra”, piše ona na svom Instagram profilu. “Jako mi je teško zbog toga. Ja ću vam ovo nadoknaditi, obećavam, oprostite mi. Volim vas i vratiću se bolja nego ikad čim budem mogla. Volim vas.”

Ari je već pomerila ove nastupe za kraj novembra, odnosno kad završi sa ostatkom turneje. Po svemu sudeći, Ari je samo iscrpljena i potreban joj je odmor. Ovakve situacije gotovo je nemoguće izbeći, tako da verujemo da fandom to razume, pogotovu jer koncerti nisu otkazani već samo pomereni.

Pročitajte još  Ariana Grande – Dangerous Woman (Live @ MTV Movie Awards)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.