Probajte da ne zaplačete: Ari će na sceni pevati sa decom koja su preživela teroristički napad na njenom koncertu

Ariana Grande čini sve da uzvrati svom megafandomu za silnu podršku i hrabrost koju su pokazali nakon užasa gde je 22 ljudi izgubilo život a još stotinak ih je povređeno. Zato, sa njom će na sceni u nedelju na humanitarnom koncertu pevati i deca koja su bila na tragičnom koncertu pre deset dana.

Naime, samo par dana nakon što se napad desio, jedan školski hor iz Mančestera snimio je svoju verziju Arinog hita “My Everything” a pevačica se toliko oduševila da ih je pozvala da u nedelju pevaju sa njom! Shauna Burns jedna od Arianatora koji su preživeli teroristički napad a hrabra devojka jako se raduje što će biti na sceni sa svojim idolom i poručuju da se ničeg ne plaši!

“Meni je ovo nestvarno. Nekad mislite da nikad nećete videti svoju zvezdu a onda ste na sceni i pevate sa njom. Sve je mnogo ludo nakon napada, sve deluje nestvarno. Ovo su stvari koje gledate na televiziji ali ne doživljavate u stvarnosti”, zaključuje ona. Još jednom, život u strahu i nije život. Pokazala je to prošlog petka i publika na jednoj tehno žurbi u Kombank areni u Beogradu gde odata počast Arianatorima ali i poručeno da se ne plašimo!

https://youtu.be/HNIbHMQ4GD4

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sad je potvrđeno: Ariana Grande i Pete Davidson objavili vezu na Instagramu!

6 thoughts on “Probajte da ne zaplačete: Ari će na sceni pevati sa decom koja su preživela teroristički napad na njenom koncertu

    1. Daaaa 🙂 Stvarno preleeeeepoooooo! 🙁 Pretuzno je ono sto se desilo u mancesteru,ali pogledajte ajlin blog,preleeeeeeeeeeppp jeee!!!! <3333333333333 <333333 Idemo za Ariiiiiiiii! <33333333333333 🙂 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.