Aria nam šalje odličan BLACKPINK kviz!

Ćao! Ja sam Aria! Pored toga što je to ime xD, ja sam takođe i BLINK, BLACKPINK OGROMAN FAN! Da ne bih više dužila, pređimo na kviz! Malo su teža pitanja, poređana po kriterijumima. Uživajte!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

8 thoughts on “Aria nam šalje odličan BLACKPINK kviz!

  1. 21/22 Correct answers!
    real blink <3
    BLACKPINK nema leader-a. Sve su jednako važne. Rose i Jisoo su glavni vokali i plesačice, Jennie je glavni reper, vokal i plesačica, a Lisa je reper, vokal i glavna plesačica. Čak i da imaju leader-a, sumnjam da bi to bila Jichu, nju je YG tek u ovoj eri primjetio. Ona jest najstarija, ali ne i glavna.

    1. Nemaju leadera. Same su rekle da ne žele da jedna bude glavna. Jisoo slušaju u slučaju da baš ne mogu odlučiti, ali ona nije leader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.