Anjin blog: Pet aplikacija koje preporučujem

Hey guys! Ovdje Anja sa svojim 7 blogom. U ovom blogu ću vam, kao što možete vidijeti po naslovu preporučiti 5 aplikacija koje su meni veoma korisne. Stvarno mi je nedostajalo pisanje blogova za Famozu, ali kao što već znate počela je škola tako da ja jedva nađem malo vremena da pogledam novosti na Famozi. Da vam odmah na početku kažem da u ovom blogu neće biti aplikacija kao što su: Instagram, Viber,  Facebook, itd… Da ne dužim sa uvodnim dijelom nadam se da će vam se blog dopasti i da vam neće biti dosadno dok ga budete čitali.

5. CANDY CRUSH SAGA

Sigurna sam da ste svi vi već čuli za Candy Crush. Ja inače nisam luda za igrama, tako da na telefonu od igri imam samo Cadny Crush Sagu i ako ponekad u nju ne uđem i po par mijeseci uvijek je imam i uvijek stoji na istom mjestu. Ako niste ljubitelji igri kao ja, a želite imati neku igru instalirajte Candy Crush Sagu jer je sasvim obična ali ipak vrlo dobra. I da htjela sam da vidim koliko ova igra ima nivoa ali nisam uspjela doći do kraja, možete je igrati zauvijek!

4. WALLPAPERS

Nisam sigurna koji wallpapers da vam preporučim jer ima stvarno mnogo dobrih, a isto tako ima i mnogo loših. Ja skoro uvijek imam nekakav wallpaper na telefonu, ali moram priznati da trenutno nemam ni jedan. To se zove Anja koja odluči napraviti blog u kojem nešto preporučuje, a ni sama ne zna šta preporučuje. Mislim da trenutno pričam o nekakvom wallpaperu zar ne? Da, ako nemate ideju koja bi vam mogla biti pozadina istalirajte nekakav wallpaper jer na njemu uvijek ima neka lijepa slika, jedini problem je što možete naći puno lijepih slika pa se onda ne možete odlučiti koja će vam biti pozadina.

3. IMAGESEARCHMAN

Ako ste lijeni kao ja i nemate volje da idete na Google i tražite sliku koja vam odgovara, postoji aplikacija koja je napravljena isključivo samo za traženje i instaliravanje slika. Mislim da svi mogu imati ovu aplikaciju na telefonu jer ne zauzima više od 5MB memorije. Moram priznati da je ja koristim svakodnevno i nikada me ne razočara u traženju slika.

2. PICSART

Ja sam tip osobe koja obožava aplikacije koje služe za editovanje i jedno vrijeme sam ih na telefonu imala stvarno previše tako da mislim da sam ih stvarno mnogo isprobala i ova je definitivno najbolja. Pod te “aplikacije za editovanje” ja ne podrazumijevam editovanje sebe već slika svojih idola i to obožavam raditi! Nisam nešto pretijerano dobra u tom ali ipak to volim raditi. Kada instalirate i pokrenete aplikaciju imate svoj profil na koji možete i ne morate objavljivati svoje edite.

1. SHAZAM

Stvarno mi je bilo teško odlučiti se između PicsArta i Shazama jer su obe aplikacije stvarno fenomenalne. Na kraju sam se kao što vidite odlučila za Shazam jer je po meni korisnija. Shazam prepoznaje pjesme i to je za mene vrlo korisna stvar. Kada gledam neku seriju ili film nekada počne nekakva lijepa pjesma kojoj ne znam ime a želim je poslušati, kada imaš Shazam uključiš ga i on će ti vrlo brzo prepoznati pjesmu. Ja u svojoj istoriji Shazama imam preko 750 pjesama. I da jedna jako bitna stvar koju ste mogli predpostaviti ne može da prepozna kada vi pjevate.

I to bi bilo to što se tiče mog 7 bloga. Nadam se da vam se dopao i da će te instalirati neku od ovih aplikacija. Izvinjavam se ako sam imala nekakve pravopisne greške.Pišite mi u komentare tamo sam Arianator_4life!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

15 thoughts on “Anjin blog: Pet aplikacija koje preporučujem

  1. Famozo hvala što ste objavili ovaj blog. Samo bih htjela da kažem da sam opet (možda mjesec i petnestak dana) nakon što sam poslala ovaj blog poslala isti (samo sam promijenila jednu aplikaciju) jer sam mislila da se desila greška u slanju ovoga. Tako da ne objavite dva bloga između kojih je razlika jako mala.

  2. I još bih htjela reći da sam u međuvremenu otkrila aplikaciju pod nazivom "We Heart It" koja je stvarno odlična i slična je wallpaperu ali opet ima neke dodatke koji je čine savršenom. Tako da bih sada u ovu listu dodala i "We ❤ It".

  3. Super blog Anja>3
    Imam i ja PiscArt i obozavam ga!
    Instaliracu IMAGESEARCHMA jer mi se cini najkorisnijom😊❤

  4. Candy crush sagu sam jos kad sam bila mala igrala na tatinom fb-u,imala sam razne aplikacije za pozadine uključujući i wallpapers,picsart isto imam i moram priznati sve su odlične,još samo shazam i imagesearchman

  5. Pa ako ne može da se instalira na Iphone to ne znači da je glupa. Ima mnogo aplikacija koje mogu biti instalirane samo na Iphone pa nisu glupe. ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.