Anin blog: Pet super načina za lako zarađivanje novca

Svima nama nekad zatreba novac, ali nekad ne znamo kako doći do njega. U narednom tekstu možete pronaći 5 načina sa kojim možete bez prevelikog mučenja zaraditi novac.Vaše godine uopšte nisu bitne, na ove načine mogu i deca nesto da zarade.

​1. Youtube ili blog
– Preko jutjuba ili sa vašim blogom možete zaraditi nešto novca. Ipak, za ovaj način potrebno je više vremena, ali ne treba odustajati, ako to želite. Preko jutjuba se može dobiti dosta novca od sponzora, a pored novca mogu se dobiti i razni proizvodi koje je potrebno da ispromovišete na vašem kanalu. Nađite nešto što vam leži: objašnjavanje gradiva za školu, igrice, makeup saveti… Na blogu se može zaraditi na sličan način.

2. Prodaja postera
– Ovo je pravi način za zaradu, ako ste maloletni, tj.deca. Na Facebook-u se možete učlaniti u grupu gde se upravo, prodaju posteri. Preko pošte možete poslati te postere ili već druge sitince ( sličice, crteži ) …
Link grupe: https://www.facebook.com/groups/1604015079810601/

3. Vaš talenat, fotografije
Ako znate da pravite sjajne fotografije možete i zaraditi na njima! Evo i aplikacije za objavljivanje fotografija koje i ne moraju da budu wow! Aplikacija se naziva Fliiby. Ako niste talentovani za ovo možete prodavati vaše crteže, nakit, ručno rađene stvari. Probajte i sa aplikacijom Xenzuu, gde je i bolja zarada i gde možete postavljati bilo šta. Što se tiče ovih aplikacija koristite ih uz pratnju i sa konsultacijom roditelja.

4. Oglasi
– Preko oglasa prodavanjem bilo koje stvari možete zaraditi neki novac. Prava aplikacija za to je Lalafo. Tu se prodaju uglavnom polovne stvari, tako da nećete imati problema što se tiče onoga što prodajete. Takođe, ako ste maloletni savetujem vam da ovo radite uz pomoć roditelja.

5. Mali poslovi
– Ako želite novac odmah na ruke možete raditi male posliće kao što su kućni poslovi, pomaganje komšinici, deljenje flajera i drugo… Ako ste maloletni možete naći neki poslić preko Omladinske zadruge ili se možete zaposliti kod roditelja. Ako ste baš mali možete uštedeti novac od užine, čak i po pet dinara da ubacite u kasicu nakupićete nešto. Pokažite se i u školi i za uspeh možda i dobijete neki novac. 😁

Za više saveta i postova posetite moj blog: https://followmeandblog.blogspot.com/ Pozdrav!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Anin blog: Pet super načina za lako zarađivanje novca

  1. Hej, jel mozes molim te da mi das svoj mail ili neki nacin da mi razjasnis malo oko toga za postere posto bih zelela da se oprobam u tome ali sam totalno neupucena hah?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.