Anastasijin blog: Novogodišnje odluke

Uskoro će 31. decembar. Sve nas hvata ono preispitivanje odluka, zar ne? Pravimo planove za buduću godinu, i sve planiramo kao da će se sutra dogoditi, iako znamo da neki deo planova nećemo ispuniti. Međutim, dobro je imati neki cilj koji će vas navesti da se trudite da postignete nešto, pa ako ne uspete u 2017., u 2018. ćete sigurno. Sada ću vam napisati moje novogodišnje odluke, pa možda i vi dobijete inspiraciju za svoje, ukoliko još uvek niste napravili listu, ili želite da je dopunite.

1. Da više učim
– Verovali, ili ne, ja nenormalno mnogo slušam na času, i zato kući ne učim, ali promenila bih to u narednoj godini. Mislim na onaj deo sa učenjem kod kuće.

2. Da osvojim neko od tri mesta na takmičenju
– To mi je jako potrebno za Vukovu diplomu, a nemam još mnogo vremena na raspolaganju. Osvojila sam u 3. razredu, a kako se to ne računa, moram opet.

3. Da budem bolja u nemačkom jeziku
– Uvek imam 5 na polugođu i kraju godine, ali želim da bolje naučim taj jezik.

4. Da u svakom odeljenju pronađem po neku dobru drugaricu
– To može biti zaista lepo. Zaista je divno kada u svakom odeljenju mogu da razgovaram sa drugaricama o svemu.

5. Da manje budem za kompjuterom, telefonom, tabletom, TV- om…
– Da… umem da preteram u tome. Ali, nemam ni jednu igricu. Uvek radim nešto korisno, međutim, volela bih da bolje organizujwm svoje vreme, i manje koristim tehnologiju.

Posetite Anastastasijin blog ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.