Ostvarila san: Addison Rae dobila svoju prvu ulogu u filmu “She’s All That”!

Addison Rae se dogodilo ono o čemu sanjaju svi njeni vršnjaci – od TikTok naloga stvorila je bogatstvo već vredno pet miliona dolara, a sa tim je došla i slava i izgrađeno ime, koje joj daje mogućnost da svoju karijeru razvija kako god želi. Zbog toga je bije glas da je postala uobražena i da se ne čuje sa starim prijateljima, ali ona za tračeve ne mari, jer čeka je blistava budućnost – verovali ili ne, ona je već dobila prvu ulogu u filmu, a njena prva uloga biće i glavna!

Dok mnogi glumci čekaju dosta godina da se pokažu, a mnogi i ne dočekaju toliku čast, Addison već čeka glavna uloga, i to u rimejku hit romantične komedije iz 1999. godine, pod nazivom “She’s All That”. Njena uloga inspirisana je tadašnjim glavnim muškim junakom, Zackaryjem Silerom, koji je Addison jako drag kao i celokupan projekat, pa se ona na Instagramu pohvalila kako je ostvarila najveći san na svetu kad je dobila ovakvu ulogu. Pošto glavna uloga sad ima ženski pol, film će se ovaj put zvati “He’s All That”, mada još nije poznato ko će glumiti kao njen partner u novoj verziji. Addison je otkrila i da će se njena junakinja zvati Padget i da jedva čeka da vam je predstavi!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Bryce Hall: Nisam varao Addison Rae!

Foto: Instagram/Addison Rae

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Ostvarila san: Addison Rae dobila svoju prvu ulogu u filmu “She’s All That”!

  1. Evo mama, vidi gdje te videi od 15ak sekundi i ljepota mogu dovest 😅 čestitam joj, samo neka slijedi svoje snove…

  2. Divno uništiće još jedan film koji mi je veoma drag (pošto su najavili još jedan rimejk ili šta već za Dirty Dancing i sada She's All That, šta je sledeće 10 Things I Hate About You i The Notebook? A da ne pričam o filmovima koje su već uništili rimejkovima)
    Ovo je nevezano za Addison Rae, ne znam ko je djevojka kako nemam TikTok (niti imam ikakav interes da napravim nalog) ali dobro je što se mlade zvijezde probijaju, samo bih voljela da se probijaju u novim tj originalnim filmovima, a ne u rimejkovima koji nisu ni do koljena originalu da tako kažem. Loš način da se zaradi novac, ali to je Hollywood…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.