Tini o vezi sa Pepeom Barrosom: Kako smo pobedili raskid i distancu!

Martina Stoessel uradila je odličan editorijal za magazin Gente gde je pričala i o svom ljubavnom životu, odnosno dečku Pepeu Barrosu Silvi. Tini je tako objasnila kako su njih odlučili da pokušaju ponovo i kako se bore protiv za mnoge pare nerešivog problema, a to je život na distanci.

“Rastali smo se upravo zbog daljine. Uvek sam govorila da je jako teško, ali ne i nemoguće da opstanemo. Ja sam uvek za drugu šansu, jer kad se volite, onda nema poente da sebe terate da tu osobu zaboravite”, priča Tini. “Ovog puta idemo bez pritiska, nećemo brzati. Ja učim sebe da budem opuštenija, jer kad smo razdvojeni, to povećava nervozu, a nervoza stvara konfilkte.”

Martina kaže da njen raskid sa Pepeom i nije pravi razlaz, jer su čak i tad ostali u kontaktu. “Stalno smo slali poruke jedno drugom a povremeno bismo se i čuli telefonom. I eto nas opet. Pepe je završio fakultet i više i ne mora da bude u Los Anđelesu, a ja uvek nađem način da budem sa njim. Sad imamo dva doma, u Madridu i u Buenos Ajresu. Okruženi smo ljubavlju naših porodica i tamo se najbolje i osećamo”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini Stoessel otkrila pet najznačajnijih pesama na novom albumu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tini o vezi sa Pepeom Barrosom: Kako smo pobedili raskid i distancu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.