Niall Horan operisan, nećemo ga viđati u javnosti!

Niall Horan baš je iznenadio fanove u petak objavivši kako je bio na operaciji sinusa, i da je zbog toga jasno da ga nećemo viđati na sceni u skorije vreme. Isto tako, on sve koji se brinu za njegovo zdravlje uverava da je sve pod kontrolom.

“Samo hoću da znate da sam imao operaciju sinusa i da oporavak ide kako treba”, napisao je on na Twitteru. “Kao što sam rekao, primiriću se na neko vreme, ali mislio sam da želite da znate i taj deo”. Ako se pitate, ovo je rutinska operacija koja olakšava disanje, a obično treba između dva i četiri sata da hirurzi odrade posao.

Niallu za oporavak treba nekoliko nedelja, a za očekivati je da se on vrati uoči nogovodišnjih praznika. Upravo u tom periodu zvezde su najviše angažovane na festivalima, pa nema sumnje da on to ne želi da propusti, ako je to moguće!

Pročitajte još  Hozier tvrdi: Voleo bih da pođem u avanturu s Niallom Horanom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Niall Horan operisan, nećemo ga viđati u javnosti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.