Tinin album prvi u Srbiji u Play prodavnici, Mariana Stoessel prosledila na Twitteru!

Tinin album “Quiero Volver” ima odličan start na muzičkim platformama po broju slušanja ili prodaje kako u digitalnim kopijama, tako i u fizičkim, međutim najinteresantniji je plasman u našem regionu!

Muziku za svoj telefon u našem regionu možete kupiti preko Play Store-a, a kako smo mogli da primetimo još sinoć, Martinin album “Quiero Volver” zauzima prvo mesto u Srbiji među najpopularnijim albumima trenutno!

Ovo je zaista zadivljujuće videti, pa su to Tinisti odlučili da podele i sa porodicom Stoessel putem Twittera. Među Tinistima koji su ovo poručili Martini i njenoj porodici, članica naše redakcije je tvitovala ovu vest koja se veoma dopala Tininom stricu Rodolfu, a zatim i Tininoj mami Mariani koja je to lajkovala i prosledila na svoj Twitter profil. Ovo je odličan uspeh za sve Tiniste u našem regionu!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Znate li za ovaj skriveni talenat Martine Stoessel?
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Tinin album prvi u Srbiji u Play prodavnici, Mariana Stoessel prosledila na Twitteru!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.