Tini nominovana za nagradu na MTV EMA, glasajte odmah!

Martina Stoessel malo po malo napreduje, a još jedno veliko priznanje stiže od MTV-ja, jer je ona nominovana na predstojećem MTV European Music Awardsu i to u kategoriji za najboljeg izvođača iz čitave Južne Amerike!

Tini će se takmičiti protiv Dukija, The Authentic Decadents, Paula Londre i naravno neizbežne Lali, koja brani titulu osvojenu prošle godine. O pobedniku odlučuju samo vaši glasovi, a Tini ili nekog drugog možete podržati na ovom linku.

Kako je ovogodišnji MTV EMA u Španiji koja je njeno najjače evropsko uporište, možda se možemo nadati da će Tini prisustvovati ceremoniji, pa i biti jedan od prezentera i izvođača. Šteta što ove informacije dolaze nakon što smo joj već poslali pitanja za intervju, jer bi svakako bilo interesantno da čujemo njeno mišljenje o svemu!

Autor: Famoza.net
Foto: MTV EMA

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kraj godišnje Famoza koncertne ankete: Dominacija Selene i Ariane, Tini, Jorge i Shawn najveća iznenađenja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini nominovana za nagradu na MTV EMA, glasajte odmah!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.