Najzanimljiviji video do sad: Shawn Mendes i Jimmy Fallon ne znaju tekstove poznatih pesama, pogledajte šta im se zbog toga dogodilo!

Jako nam je zanimljivo da gledamo izazove komičnih emisija poput one koju vodi Jimmy Fallon – voditelj je sa Shawnom Mendesom isprobao nešto krajnje ludo i presmešno!

Naime, izazov se simbolično zove „Slay it, don’t spray it“, a to bismo mogli da prevedemo kao „Razvali ili ćeš biti poprskan“ – sam naziv nam upućuje da je ideja luda, a Fallon nam objašnjava da se ispred njega i Shawna nalazi mikrofon koji ispušta vodu njima pravo u lice, kad god pogreše stihove najpopularnijih pesama koje će nasumično odabrati!

Kako su se momci snašli, pogledajte u videu, ali pretpostavljamo da već znate da mnogi ljudi muziku slušaju sa fokusom na ritam a ne na sam tekst – mi ne spavamo u tu grupu, ali izgleda da i Shawn i Fallon malo slabije prate šta pevači zapravo poručuju u tekstovima, pa im je usledilo dobro kupanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Famoza music chart #134 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

3 thoughts on “Najzanimljiviji video do sad: Shawn Mendes i Jimmy Fallon ne znaju tekstove poznatih pesama, pogledajte šta im se zbog toga dogodilo!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.