Poslednja šansa: Pušteno u prodaju 200 dodatnih karata za Balkan Tube Fest!

Ovogodišnji Balkan Tube Fest u Beogradu dešava se narednog vikenda, 28. i 29. oktobra, a da je interesovanje ogromno govori nam to što su sve karte već rasprodate, tako da je u prodaju pušten i dodatni set.

“VAŽNO OBAVEŠTENJE! Sve karte za #mtsbalkantubefest su rasprodate, međutim, danas smo pustili još dodatnih 200 karata za nedelju, 30.09. i to je to! Nabavite vaše karte na vreme, sve informacije o kupovini se nalaze na linku u opisu našeg profila, i vidimo se na #mtsbtf2018 ❤️” stoji u saopštenju organizatora, tako da morate biti zaista brzi, a postoje šanse da je i taj dodatni kontigent već rasprodat!

Famoza će biti prisutna na Balkan Tube Festu u punom sastavu, pa ako ne stižete da dođete, potrudićemo se da vam kroz live uključenja, snimke i intervjue dočaramo kako je sve izgledalo ove godine! Dolazite li?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTF

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Poslednja šansa: Pušteno u prodaju 200 dodatnih karata za Balkan Tube Fest!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.