Jesu li sigurni? Marcus i Martinus tvrde da su završili sa fudbalom za ovu godinu!

Uopšte nema sumnje da bi se Marcus i Martinus danas ozbiljno bavili fudbalom da nisu toliko uspešni kao muzičari, a to nam dokazuje i činjenica da njih dvojica svakodnevno treniraju i igraju veliki broj utakmica. Ipak, kako najavljuju, tome je došao kraj, barem za 2018. godinu.

Momci su tako na svom Instagramu u sredu objavili poruku koja glasi, “Hej svi, danas igramo poslednji fudbalski meč ove sezone. Poželite nam sreću”. MM tu naravno misle na amaterski tim za koji igraju, jer se u Norveškoj za razliku od skoro svih zemalja Evrope sezona igra u okviru jedne kalendarske godine, najviše zbog surove klime.

Kvari li to onda naše planove da momci odigraju fudbalsku utakmicu kad budu došli u Beograd? Iskreno mislimo da je odgovor negativan, odnosno da će im se ta ideja svideti! Jedino što ostaje jeste da vidimo da li će oni imati dovoljno vremena za tako nešto, a odgovor ćemo brzo znati!

Pročitajte još  Bravo Hrvatska, bravo Srbijo: Za vikend planule sve najjeftinije ulaznice za koncerte Marcusa i Martinusa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Jesu li sigurni? Marcus i Martinus tvrde da su završili sa fudbalom za ovu godinu!

  1. Volela bih da budu uspešni i tokom sledeće sezone. Moja opsesija prema fudbalu mi ne dopušta da kažem da ne zaslužuju igrati ovde. Nadam se da hoće! ❤❤

  2. Bilo bi super kad bi opet igrali na stadionu Crvene Zvezde..😍
    P.S.Famozo da li se Tinin novi album zove kao i singl i turneja Quiero Volver?????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.