Marcus i Martinus se slažu oko toga ko je bolji fudbaler od njih dvojice!

Dobro je poznato da Marcus i Martinus jako vole fudbal, toliko da koju god zemlju posete, oni traže način da odigraju meč ili makar obave trening. Razgovarajući za grčki Mad TV, oni su otkrili ne samo na kojim pozicijama igraju već su i složni kad je reč o tome koji od njih dvojice bolje igra!

“Dobro je što imam fudbal sa nama, jer nas fudbal opušta. Kad igramo fudbal, osećamo se kao kod kuće, jer to je ono što radimo kod kuće”, kažu njih dvojica. MM su potom razjasnili i ono što zaista nismo znali, a to je na kojim pozicijama igraju! “Ja sam počeo da igram kao napadač, ali sad igram zadnjeg veznog” kaže Marcus, a Martinus dodaje, “Ja igram napadača”. Na pitanje ko je bolji, Martinus samo prstom pokazuje na brata koji se ne protivi toj konstataciji!

Zadnji vezni je pozicija u fudbalu koja podrazumeva da Marcus stoji ispred poslednjih igrača odbrane i da mu je zadatak da započne napad i potom se više bavi time da pomogne svojim defanzivcima. On se ipak ne uklapa toliko u profil ovih igrača koji su često tromi, a Marcusu je brzina jedan od kvaliteta! Mi smo za njihovu narednu posetu planirali nešto što nema veze sa fudbalom, ali vidimo da ćemo morati i time da se pozabavimo!

Pročitajte još  San traje: Mosjøen Marcusa i Martinusa pobedio tim koji nije primio nijedan gol do sad, popodne igraju polufinale!

Autor: Famoza.net 

Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Marcus i Martinus se slažu oko toga ko je bolji fudbaler od njih dvojice!

  1. Oni se ne prepiru oko toga ko je bolji.
    Oni su oba jako dobri u fudbalu.❤❤❤
    To je moje misljenje nemojte se ljutit.😂😂❤❤❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.