Malo prase: Ariana Grande nam je pokazala svog novog preslatkog ljubimca!

Srećna je svaka životinjica kojoj je Ariana Grande “mama”, jer pevačica i glumica jako sve živuljke, pa kod kuće ima praktično malu farmu. Njenim ljubimcima se sad pridružio novi drugar, i to preslatko patuljasto prase.

U videima koje je Ari objavila, možemo videti preslatko biće kako se mazi na ramenu umetnice ili spava na stomaku njenog verenika, Petea Davidsona. Ko zna, možda je odluka o usvajanju bila zajednička, pa je ovo prva “beba” mladog para?

Ulazak novog bića u njen život može biti teraupetsko sredstvo za Ari koja je mnogo propatila u poslednje vreme, posebno zbog preranog odlaska bivšeg dečka Maca Millera. Koliko god to zaista bilo tragično, lepo je videti Ari kojoj se lagano vraća osmeh na lice!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ne žali novac: Ariana iznajmila luksuzni penthaus za svoje pse!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Malo prase: Ariana Grande nam je pokazala svog novog preslatkog ljubimca!

  1. Ja ne volim svinje ,ali ari je slatka 🙂 i malo sam tuzna zato sto nema onog arinog predivnog osmeha :(((((( zao mi je sto je tuzna zbog maca i zato odmah i mene rastuzi :(((((((((((((

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.