Probali sarme? Justin Bieber i Hailey na večeri u srpskom restoranu! (video)

Justin Bieber i Hailey Baldwin su nerazdvojni i ovih dana, a vremen uglavnom provode u Los Anđelesu. Ipak, nama je posebno bilo interesantno što su oni na večeru otišli u srpski restoran!

Hailey i Biebs posetili su Dan Tana’s Restaurant u zapadnom Holivudu, a vlasnik ovog mesta je Dan Tana, što je možemo reći umetničko ime srpskog biznismena i fudbala Dobrivoja Tanasijevića. Ovaj restoran odavno važi za legendarno mesto jer je osnovan 1964. godine a čuven je po tome što se otvara tek kasno popodne kao i po biftecima.

Bilo bi lepo da je slavni par probao nešto od specijaliteta iz naših krajeva, ali ovo mesto ima vrlo raznovrsnu ponudu, tako da to i nije tako izvesno!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jus razočaran Belieberima u Britaniji: Kontrolišite se, slušajte me kad vam pričam! (video)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Probali sarme? Justin Bieber i Hailey na večeri u srpskom restoranu! (video)

  1. Nadam se da su probali neki nas srpski specijalitet,ili da ce ga probati!Sve u svemu mozda su bar neku srpsku corbu ili desert ako nisu vec neko glavno jelo…Ili pecivo…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.