Ludnica! BTS za par minuta rasprodali sve karte za svoj jedini koncert na stadionu u Americi!

BTS ludilo baš je zahvatilo Ameriku! Naime, momci su u petak negde oko 22h po našem vremenu pustili u prodaju čak 40.000 karata za svoj koncert na Citi Field stadionu u Njujorku, a već u 23h saopšteno je da karata više nema!

Naime, već tad je sam stadion objavio poruku u kojoj kaže, “Hvala BTS Army, zbog neverovatne potraženje, karata više nema. Nadamo se da vas vidimo 6. oktobra”. Prognoze govore da su karte nestale za mnogo manje od sat vremena, a koliko god bilo loše to što nije bilo dovoljno karata za sve, verujemo da će i ovo motivisati BTS tim da malo više pažnje posvećuju nastupima van Azije.

Kao što znamo, momci ove godine imaju jedva par koncerata u Evropi, a svi oni su bili rasprodati neverovatnom brzinom. Verovatno zbog ranijih obaveza, BTS tim više puta je odbio ponude iz drugih zemalja, uključujući i nekoliko iz Srbije. Nadajmo se da ćemo naredne godine imati šanse.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Suga (BTS) o svom solo projektu: U njemu saznajete sve o mojoj sadašnjosti!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Ludnica! BTS za par minuta rasprodali sve karte za svoj jedini koncert na stadionu u Americi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.