Suga (BTS) o svom solo projektu: U njemu saznajete sve o mojoj sadašnjosti!

K-pop bend BTS i dalje je neprikosnoven ne samo u svojoj domovini već i u svetu, tako da je logično da momci intenzivno sarađuju i ne planiraju to da prekinu. Ipak, u njihovoj industriji stvari nisu tako crno-bele kao kod američkih i engleskih bendova, gde bendovi ne bi trebalo da se razdvajaju zarad solo projekata, ali u K-pop svetu muzičke kuće čak promovišu solo projekte članova svojih bendova i to ne vide kao problem. Tako se i Suga iz benda BTS već po drugi put oprobao kao solista i snimio sopstveni mikstejp!

U BTS-u se predstavlja kao Suga, a kao solista on je reper Agust D, koji je objavio svoj drugi solo projekat “D-2”, pa je sada u jednom intervjuu koji možete videti ovde detaljno ispričao nešto o inspiraciji iza svih pesama! “Bilo mi je jako zabavno dok sam snimao, trebalo je još prošle godine da završim mikstejp ali sam se više zadržao na editovanju. Moj prošli mikstejp je u mnogo čemu o prošlosti, u ovome saznajete o mojoj sadašnjosti” priča Suga.

Najinteresantniji deo svega verovatno je bio snimanje spota za “Daechwita” jer je za njega Suga morao posebno da se priprema! “Kako god bilo, bio sam uveren da za ovu pesmu želim istorijsku dramu. Uživao sam u procesu. Jednostavno mi je išlo uz pesmu, a jako volim istorijske drame još od malih nogu. Koristio sam dosta korejske izvorne muzike u svom radu pa sam pomislio, ‘Dosta je toga, ovim ću da zaokružim tu temu'” priča Suga o svojim interesovanjima koje je povezao za spotom.

Pročitajte još  BTS novim osvojenim nagradama ulazi u istoriju Golden Disc Awardsa!

Kao što možete videti, Suga na licu ima veliki ožiljak, i ističe da je ideja bila njegova, ali ne postoji poseban razlog za nju! “Nema ničeg specijalnog, samo sam hteo da neki budu i malo šokirani kad podignem lice” rekao je Suga s osmehom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Suga (BTS) o svom solo projektu: U njemu saznajete sve o mojoj sadašnjosti!

  1. Nema potrebe da stavljate ovo BTS u zagradi, ja mislim da svi vasi citaoci vec znaju imena clanova BTS-a
    Nema potrebe za tim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.