Holandska muzičarka tvrdi: Dečko Camile Cabello je istovremeno bio i u vezi sa mnom, ništa nisam znala! (video)

Camila Cabello deluje vrlo srećno zaljubljena u svog dečka Matthewa Husseya, ali holandska pevačica Elieve naglašava da je on jako loša i neiskrena osoba, s obzirom da je sve vreme vodio dvostruki život.

Elieve kaže da je bila u vezi sa Matthewom, ali da onda nije mogla da dođe sebi kad je ispalo da je on istovremeno i u vezi sa Camilom! “Camila i ja smo istovremeno bile u vezi sa njim. Bilo je u to u Londonu dok sam radila na novim singlovima. Srela sam ga i bio je super momaka… pametan momak, zgodan. Valjda je to bilo previše dobro da bi bilo istinito. Kad sam se vratila iz Londona videla sam slike njega sa Camilom u Meksiku. Zar to nije suludo? Samo se nadam da su srećni i želim im sve najbolje.”

Mediji navode da su Camila i Matthew naravno bili u vezi i pre tog odlaska u Meksiko, a Elieve kaže da je to skoro sigurno istina. “Ja mislim da je on bio u vezi sa nas dve u isto vreme. Kad su slike sa Camilom izašle u javnost, više nije mogao da me laže. Čak smo jednom pričali kako ja ličim na nju, a on mi je tad rekao, ‘Ona je moja obožavateljka’. Tad mi je ispričao i da je upoznao. E, pa ispalo je da ona nije baš samo obožavateljka”, zaključuje pevačica. Matthew će sad imati puno toga da objasni Camili, a fandom joj već poručuje da joj ne treba takav čovek u životu, ako je sve ovo istina.

WHO WAS I DATING? #camilacabello #tea @kevin3fm

A post shared by Elieve 🇳🇱 (@elievemusic) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Elieve

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nemanja proverava vaše znanje o Camili Cabello!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Holandska muzičarka tvrdi: Dečko Camile Cabello je istovremeno bio i u vezi sa mnom, ništa nisam znala! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.