Lodovica Comello krenula za Hrvatsku!

Jadran ove godine magično privlači mlade zvezde, pa možda i nismo toliko iznenađeni što u Hrvatsku u goste sad dolazi i zvezda “Violette”, Lodovica Comello, o čemu nas je obavestila na svom Instagramu.

Dok druge zvezde uglavno kriju svoje planove, Lodo je prilično jasna, pa je objavila dve fotke na kojima jasno sugeriše da se sprema na put i da kreće, odnosno da u ovom momentu verovatno već i putuje za Hrvatsku! Iako nije objavila svoje namere, rekli bismo da se ona tamo zaputila čisto turistički, a naravno, ne znamo gde će tačno boraviti.

Za pretpostaviti je da Lodo želi da bude na primorju, ali s obzirom da je morska obala u Hrvatskoj dugačka čitavih 1777 kilometara, neće biti lako pronaći je! Ostajemo samo da pratimo njen Instagram ovih dana i nadamo se da ćemo je spaziti. Lodo je svakako najveća zvezda “Violette” koja će posetiti ne samo Hrvatsku već i region – pitamo se zna li uopšte koliko je ovde popularna?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lodovica Comello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lodo Comello peva na Sanremu, ako pobedi predstavlja Italiju na Evroviziji!

8 thoughts on “Lodovica Comello krenula za Hrvatsku!

  1. Super, Lodo nam stiže preko Jadrana…

    Ali Famozo, čekam cijeli tjedan i cijeli dan da objavite nešto o novom spotu Jorge Blanca, ali vidim da ništa od toga nema… 🙁

  2. Tako sam sretna sto velike zvijezde dolaze u Hrvatsku i konacno nas primjecuju. Tako ce mozda jos nekome preporuciti dolazak ovdje pa nas posjeti jos koja zvijezda! Ovih godina od 2010. valjda nas je posjetilo oko 200 poznatih osoba tijekom ljeta, a ove godine su bile: Demi Lovato, Rita Ora, Lisa i Lena, Marcus i Martinus…jos puno ali ne mogu se sjetiti..

  3. Ove godine mnoge zvijezde su posjetile nas region,i turistiški i zbog odrzavanja svojih koncerata.Jedva cekam sledecu godinu mozda nam dodju i neke mega zvijezde!A mozda i Lodo odrzi koncert!Nikad se ne zna💓💓

  4. Omg! Sve više zvijezda dolaze kod nas kao turisti, ali nažalost ne dolaze na koncerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.