Zbog nje se Cheryl oseća poniženo: Upoznajte devojku sa kojom se viđa Liam Payne!

Nije baš svejedno kad nakon raskida vaš bivši ili bivša odmah počne da se viđa sa nekom drugom osobom, a upravo to se desilo Cheryl. Dok ona kaže da nije u žurbi da pronađe novog partnera, Liam se već uveliko viđa sa izvesnom Cairo Dwek.

Cairo ima 20 godina, po profesiji je model a a Liam i ona ovih dana su viđeni u izlasku u Kanu. On i ne krije da mu se ova devojka sviđa, pa je prati i na Instagramu i lajkuje njene slike. “Jasno je da Liam pokušava da još privuče pažnju”, piše Mirror. Sa druge strane, navodi se da Cheryl sve to pogađa. “Ona se oseća poniženo – juri drugu devojku, a tek što su se razišli”, piše New! magazine.

Što se tiče Cairo, ona potiče iz vrlo bogate porodice, a nakon godinu dana studija u Americi, odlučila je da odustane od učenja i posveti se karijeri manekenke. Interesantno, ona ima ugovor i sa jednom firmom u Britaniji, što će obradovati Liama. Ipak, kako ona navodi, cilj joj je da jednog dan apostane model Victoria’s Secreta, pa u skladu sa tim želi da se preseli u Njujork.

Pre-feast 😋

A post shared by CD (@cairo_dwek) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cairo Dwek

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Liam Payne u novom intervjuu priča o sinu Bearu i ponovnom okupljanju 1D-a!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Zbog nje se Cheryl oseća poniženo: Upoznajte devojku sa kojom se viđa Liam Payne!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.