Preslatko: Selena Gomez se pretvarala da je konobarica u restoranu!

Selena Gomez je jedna od najpopularnijih pevačica među mladima, ali ne smemo zaboraviti ni da je ona i glumica koja voli da koristi svoju moć transformacije!

Sel svoju moć transformacije van filmova koristi uglavnom da se zabavi, kao što je to uradila na ručku sa kolegama glumcima – Austin Butler i Luka Sabbat (sa kojima Sel trenutno snima film), kao i Connar Franklin sastali su se sa Sel van seta, ali Sel je i tu ostala glumica, jer je uzela ulogu konobarice! Na snimku koji je Connar uradio za Instagram Story vidimo Selenu kako prilazi stolovima i pita da li nekome treba kafa.

randoms and film.

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

Pored svega, ovaj restoran se zapravo zove Selena’s Diner, tako da je Selena samo uradila ono što bi bilo adekvatno – preuzela ulogu domaćina umesto gosta! Sel je objavila veliki broj fotki od tog dana i na svoj Instagram, tako da u jednom postu možete videti koliko ona zaista uživa sa društvom i koliko je ovih dana srećna.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Fanovi su uvereni da je Selena upravo potvrdila romansu sa Chrisom Evansom
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

4 thoughts on “Preslatko: Selena Gomez se pretvarala da je konobarica u restoranu!

  1. Bebaa😍😍 tako je slatka i drago mi je da je postabila sliku na instagramu, a da nije povezano uz promociju Pume ili Coacha😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.