Oglasila se Demi Lovato: Boriću se, nikad neću zaboraviti koliko ste mi ljubavi pokazali!

Demi Lovato lagano se oporavlja nakon skoro fatalne doze droge koju je unela u sebe, zbog čega je u bolnici još od 24. jula. Ona se svima obratila putem Instagrama, gde nas je izvestila o svom stanju i šta planira dalje.

“Uvek sam bila vrlo jasna u vezi mog puta sa zavisnošću. Naučila sam da bolest nije nešto što nestane tokom vremena. To je nešto što moram da prevaziđem, a to još nisam uspela”, navodi ona u svom pismu na Instagramu.

“Želim da se zahvalim bogu što me čuva živom i zdravom. Mom fandomu: zauvek ću vam biti zahvalna za svu ljubav i podršku protekle nedelje i pre toga. Vaše pozitivne misli i molitve su mi pomogle da se snađem u ovom teškom vremenu. Želim da se zahvalim mojoj porodici, timu i ljudima koji rade u bolnici što su bili uz mene sve vreme. Bez njih, ne bih bila ovde da vam napišem pismo. Sad mi je potrebno vreme da zacelim i da krenem na put oporavka. Ljubav koju ste mi pokazali nikad neće biti zaboravljena i radujem se danu kad ću moći da kažem da sam izašla iz toga. Nastaviću da se borim”, zaključuje ona.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nikad lepša: Demi održala besplatni koncert u Njujorku!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Oglasila se Demi Lovato: Boriću se, nikad neću zaboraviti koliko ste mi ljubavi pokazali!

  1. Oh, super, hvala bogu da je dobro i da se oglasila oko svega! Zauvek ćemo joj biti podrška bez obzira na sve! ❤❤❤ #weloveyouDemi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.