Demi Lovato: Nikad neću pričati o mojoj seksualnoj orijentaciji!

Demi Lovato uvek je prva koja ohrabruje fanove da budu otvoreni i da se ne stide svoje seksualnosti ali sa druge, ona je sad poručila da ne želi da govori na tu temu jer misli da su to samo njene privatne stvari.

Demi je oduvek bila u vezi samo sa momcima ali je ovih dana viđena kako se drži za ruke sa jednom devojkom a u prošlosti je sugerisala da je tako nešto interesuje. “Volim koga volim”, priča ona za časopis PrideSource. “Osećam da svi uvek traže dobar naslov a novine i TV traže način da provale moju seksualnost. Mislim da je to potpuno nebitno. Ja verujem u stvari kojima sam posvećena ali isto tako bih da moj lični život bude privatan jer to nikakve veze nema sa mojom muzikom”.

Demika kaže da je najbolja prilika da saznamo nešto o njoj gledanje njenog novog dokumentarca “Demi Lovato: Still Complicated” pa poručuje, “Ako želim nešto da vam kažem, želim da to bude pod mojim uslovima.”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stižu pohvale za nastup Demi na AMA: Ona je boginja neverovatnog glasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.