„Uzbuđena sam“: Da li su se Ariana Grande i Pete Davidson već venčali?

Glasine poput ovih obično prate sve parove Holivuda, ali kod Ari i Petea naučili smo da granice ne postoje – da li je moguće da je ovaj par već imao svoje venčanje?

Naime, na internetu neko vreme postoji teorija fanova da bi se ovaj zaljubljeni par mogao venčati 4. avgusta ove godine, i to iz više razloga – Ari i Pete imaju tetovaže sa brojevima „8418“ u čast Peteovog oca koji je nosio bedž sa tim brojem, ali to bi u isto vreme moglo da simbolizuje 4.8.2018 (Amerikanci u datumima prvo pišu mesec pa dan), pa bi ova simbolika bila kompletna. Iako ovo deluje previše brzo, Ari i Pete i pre su šokirali time koliko im veza brzo napreduje, pa ovo možda i nije samo glasina.

Osim prethodnih priča, Ariana je ovu teoriju potkrepila i tvitom koji je napisala 2. avgusta, samo dva dana pre velikog datuma – „Jako sam uzbuđena“, kaže ovaj tvit, što je ponovo probudilo sumnje da se venčanje sprema. Ipak, ne možemo zaboraviti da je ovaj avgust veliki mesec za Arianu i bez ove teorije – to je mesec u kom će izaći njen album „Sweetener“, a imaće i svoj nastup na MTV VMA, tako da Ari ima mnogo razloga za uzbuđenje!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Da li je Ariana Grande imala aferu sa Jimmyem Fallonom?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

7 thoughts on “„Uzbuđena sam“: Da li su se Ariana Grande i Pete Davidson već venčali?

  1. Pa mislim da bi ipak to bilo previše šokantno, da su se vjenčali.
    U svakom slučaju, čak iako nisu, opet im želm svu sreću zajedno.
    A uz to, jedva čekam Arin novi album 😊

  2. Jaako brzo napreduje njihova veza, tako da i nisam iznenađena i da su se vjenčali, ali ipak mislim da će još malo sačekati do vjenčanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.