Pravi potez: Janina linija parfema već izaziva ogromno interesovanje!

Jana Dačović odavno izlazi iz sveta klasične jutjuberke, pa je nakon nekoliko knjiga izdala i svoju kolekciju parfema koja je naišla na odličan prijem kod publike!

Parfeme pod nazivom Bloom, Four i Favourite Jana je protekle nedelje promovisala u Novom Sadu i Beogradu, a interesovanje je zaista veliko, što se može videti i po ovim fotkama sa promocije! Kako Jana ističe, ovo su samo prvi proizvodi u okviru njenog brenda, tako da možemo očekivati još mnogo toga u budućnosti. Jana je prethodnih dana bilo vrlo zauzeta promocijom, ali Famoza se nada da ćemo biti u prilici da porazgovaramo sa njom na tu temu.

baes.🐇 @janadacovic #janadacovic

A post shared by bae prati.🙌 (@janasmeetup) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jana Dačović

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Skromna devojka: Kako je Jana Dačović proslavila svoj 1000 post na Instagramu?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Pravi potez: Janina linija parfema već izaziva ogromno interesovanje!

  1. Iskreno ja ne volim bas kada jutjuberke pišu knjige (#nohate ali mislim da time trebaju da se bave samo ljudi sa zavrsenom školom ili oni koji su tome bas posvećeni) ali su parfemi zato baš dobra ideja 💜

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.