Još jedna promena? Demi Lovato navodno otpustila svog menadžera!

Demi Lovato trpi velike promene u svom životu ovih dana – na dugu listu dodajemo i najnovije glasine da je pevačica verovatno prekinula saradnju sa menadžerom!

Nakon glasina da nije u sjajnim odnosima sa nekim bliskim prijateljima, odnosno da se posvađala sa Mike Bayerom sa kojim je dugo radila, Demi sada okreće leđa i svom dugogodišnjem menadžeru, Phil McIntyreu, sudeći po tvrdnjama Radar Onlinea. “Želela je da krene u novom pravcu i odlučila je da završi sa njim. Fokusirana je na sebe i želi da bude okružena pozitivnim ljudima” otkrio je izvor.

Sve ovo, nalažost, ne sugeriše nam da je Demi najsrećnija ovih meseci – nesuglasice sa ljudima vezanim za njenu karijeru i mentalno zdravlje nešto su najgore što može da joj se desi, a tu je praktično i njeno priznanje kroz pesmu “Sober” da se vratila starim porocima. Na kraju krajeva, nadamo se da Demi zna šta radi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  • Demi Lovato - Serbia •
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Još jedna promena? Demi Lovato navodno otpustila svog menadžera!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.