Rade i sa BTS timom! Šta znamo o novom albumu Marcusa i Martinusa?

Kao i svi muzičari, Marcus i Martinus se trude da u tajnosti drže sve što spremaju za svoj naredni album, ali neke informacije ipak uspevamo da saznamo, dobrim delom i od naših MMera. Evo i kakva je trenutna situacija!

Ono što je živa logika jeste da će se album pojaviti u novembru! MM slede veoma naporan tempo koji podrazumeva novi album svake godine, a sva tri do sad su se pojavila tokom novembra! Po toj logici, i naslednik “Moments” će nam stići upravo tad!

Druga stvar koju znamo jeste da se pesme snimaju u Los Anđelesu. Momci to i ne kriju, s obzirom da su objavljivali slike iz studija. Ipak, oni nisu tamo samo radi toga, već i da rade na svom pevanju. To bi moralo da znači da će oni zvučati i bolje nego do sad!

Studio vibesss💡 Who wants new music??

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

M&M rade sa istim ljudima koji sarađuju sa Arianom Grande, Demi Lovato ili BTS, što je posebno interesantno! M&M sa svim ovim zvezdama povezuje tekstopisac Tayla Parx, koja im je svima pomagala, a za BTS je uradila “Mic Drop” remiks, pa je zaslužna za muziku ali i stihove! Čini nam se da nas zato očekuje nešto baš posebno, a ko zna, možda sa momcima budemo mogli i da porazgovaramo na tu temu ukoliko ih ove godine vidimo u regionu. BiH i Srbija su za sad kandidati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus Martinus

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Naš eksperiment upalio: Kako su Marcus i Martinus progovorili hrvatski učeći srpski?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.