Stara želja: Selena Gomez krenula sa snimanjem horor filma o zombijima?!

Selena Gomez odavno priča kako bi jako volela da glumi u nekom hororu, a sudeći po fotkama koje su osvanule na internetu, snimanje je već u toku… ili barem tako misle Selenatori!

Fandom je od utorka počeo da objavljuje fotke na kojima vidimo Sel na setu, a u prvom momentu su svi mislili da je u pitanju njen novi spot. Međutim, kako se čini, ipak se radi o filmu! Na to ukazuje poruka koju je izvesni Alan Powell ostavio na svom Facebooku gde kaže kako je iznajmio svoju kuću za snimanje zombi filma “Kill the Head”. On tako navodi da će njegova kuća biti pretvorena u pogrebno preduzeće, da se trenutno traže ljudi koji će glumiti zombije, a da režiju radi čuveni Jim Jarmush!

Ono što je on objavio dolazi sa iste lokacije gde je Sel, pa je to vrlo indikativno! Neproverene informacije govore da se u ovom ostvarenju pojavlje veliki broj starijih zvezda, tako da to zvuči kao savršena prilika za Sel! Ipak, pratićemo situaciju narednih dana kako bismo došli do prave istine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #20

One thought on “Stara želja: Selena Gomez krenula sa snimanjem horor filma o zombijima?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.