Rade i sa BTS timom! Šta znamo o novom albumu Marcusa i Martinusa?

Kao i svi muzičari, Marcus i Martinus se trude da u tajnosti drže sve što spremaju za svoj naredni album, ali neke informacije ipak uspevamo da saznamo, dobrim delom i od naših MMera. Evo i kakva je trenutna situacija!

Ono što je živa logika jeste da će se album pojaviti u novembru! MM slede veoma naporan tempo koji podrazumeva novi album svake godine, a sva tri do sad su se pojavila tokom novembra! Po toj logici, i naslednik “Moments” će nam stići upravo tad!

Druga stvar koju znamo jeste da se pesme snimaju u Los Anđelesu. Momci to i ne kriju, s obzirom da su objavljivali slike iz studija. Ipak, oni nisu tamo samo radi toga, već i da rade na svom pevanju. To bi moralo da znači da će oni zvučati i bolje nego do sad!

Studio vibesss💡 Who wants new music??

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

M&M rade sa istim ljudima koji sarađuju sa Arianom Grande, Demi Lovato ili BTS, što je posebno interesantno! M&M sa svim ovim zvezdama povezuje tekstopisac Tayla Parx, koja im je svima pomagala, a za BTS je uradila “Mic Drop” remiks, pa je zaslužna za muziku ali i stihove! Čini nam se da nas zato očekuje nešto baš posebno, a ko zna, možda sa momcima budemo mogli i da porazgovaramo na tu temu ukoliko ih ove godine vidimo u regionu. BiH i Srbija su za sad kandidati!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus otkrivaju: Velika turneja tek 2020, ali biće koncerata i ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.