Peteova čestitka i torte sa političarima i Disney motivima: Ari još od ponoći slavi rođendan!

Neki je običaj da se rođendanske zabave prave u toku dana, ali Ariana Grande je svoj dočekala kao Novu godinu, dakle u ponoć, a već su se pojavile neke fotke koje pokazuju kako je to izgledalo.

Ari je objavila dosta snimaka na svom Instagram Storyju gde su u centru pažnje torte, na kojima je njen lik, od ranog detinjstva pa do danas. Glavna torta sadrži njenu sliku dok je bila dete sa kovrdžavom kosom i ružom u njoj, a na njoj je samo jedna sveća uz natpis, “Srećan rođendan Ariane!” Na jednoj od torti Ari je u društvu Mikija Mausa pa čak i bivšeg američkog predsednika Baracka Obame, čiji portret ona drži u porodičnoj kući!

Svoju čestitku je uputio i njen dečko Pete Davidson koji je na svoj profil postavio fotku na kojoj je nosi, a sve prati komentar, “Srećan rođendan najdragocenijem anđelu na zemlji! Ti si moja najomiljenija osoba koja je ikad postojala 🙂 Mnogo te volim”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ariana Grande zahteva zatvor za dilera koji je odveo Maca Millera u smrt
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Peteova čestitka i torte sa političarima i Disney motivima: Ari još od ponoći slavi rođendan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.