Veliki vikend Ariane Grande: Povratak na scenu, rođendan i prase na internetu!

Ovaj vikend je vrlo interesantan za Arianu Grande koja se polako vraća na veliku scenu, ali je i sve aktivnija na društvenim mrežama, na radost Arianatora. Naravno, u centru pažnje biće njen veliki povratak na scenu!

Ari će danas nastupiti pred stotinama zvanica jednoj gala večeri posvećenoj borbi protiv raka, a za očekivati je da će izvesti neku od svojih aktuelnih pesama. Ovaj događaj se koliko znamo ne prenosi, ali se nadamo da će biti makar pristojnog snimka nastupa.

Ari je radosno dočekala vikend jer je njena bakica koju iz milošte zove Nonna proslavila svoj 93. rođendan, a imala je vreme i za svoje prase Piggy Smallza, kome je kreirala Instagram profil! Kolika je moć Ari, govori to što njen najnoviji ljubimac već ima preko 350 pratilaca, iako trenutno nema ni profilnu sliku niti bilo koju objavu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Victorious treba dovršiti": Ari Grande pokrenula povratak slavne serije, svi pristali!!!

2 thoughts on “Veliki vikend Ariane Grande: Povratak na scenu, rođendan i prase na internetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.