Neverovatni su: Preko 7000 MMera došlo na koncert svojih idola uprkos užasnom vremenu!

Marcus i Martinus za vikend su imali koncert u gradiću Tromzo u Norveškoj koji ima samo 75.000 stanovnika, a problem je napravilo vreme koje je bilo pravo novembarsko! Ipa ni to nije sprečilo 7000 MMera da se pojave na licu mesta.

Lokalni mediji kritikuju organizatora koji je u poslednji momenat premestio koncert i zatvorenog u otvoreni prostor, a kako se još navodi, problem je bila i neverovatna količina blata, hladnoća i slaba vidljivost, zbog čega su mnogi mali MMeri kućama otišli uplakani.

Ipak, kako se navodi, svi su dočekali kraj koncerta, čak i oni najmlađi fanovi poput petogodišnje Belle Svendsen koja je kartu dobila kao rođenandski poklon. “Oni su jako dobri pevači i imaju baš kul frizure”, rekla je devojčica. Nije lako biti MMer, ali norveški deo fandoma je očigledno spreman na sve!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Dokazali smo da možemo mnogo: Kakvi su dalji planovi Famoze u vezi koncerata u regionu?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Neverovatni su: Preko 7000 MMera došlo na koncert svojih idola uprkos užasnom vremenu!

  1. ❤❤😍😍❤❤😍😍
    Nije bas lijepo od organizatora prebaciti koncer sa zatvorenog na otvoreno 😳😐
    P.S. I ja sam dobila kartu kao rodjendanski poklon💞

  2. ja bih dosla sta god da se desi sama pomisao na to da ih upoznam ili da budem na njihovom koncertu daje mi snagu da sve prebrodim i zato ih obozavam

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.