Chiara nam šalje kviz o Dove Cameron!

Bok ja sam Chiara. Kao što svi znate moj prvi kviz je bio o Maleni Ratner, zatim o Ani Jari, pa o Sofiji, a sad je na redu došla Dove!

O kojoj glumici iz Soy Lune želite sledeći test?

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Otkrivamo: Evo kako poslati pisma Oliviji Holt, Dove Cameron, Sabrini Carpenter i Rowan Blanchard!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Chiara nam šalje kviz o Dove Cameron!

  1. Famozo, ako saznamo za neku vest i zelimo da je objavite ili napisete nesto o tome, da li mozemo da posaljemo na vas mail? I ako da, sta da stavimo u subject? I ako bas znamo sve o tome, da li mi mozemo da napisemo nesto o tome pa vi to objavite kao vest ovako? Ne mora da bude nase ime napisano, mozete to napisati kao bilo koju vest? Izvinite ako sam bas preterala sa ovoliko pitanja ali stvarno me mnogo zanima jer ja nekada za nesto saznam a ne shvatim bas o cemu se radi a znam da biste vi to super objasnili, a nekad i sama znam sta se desava pa bih volela da napisem neku vest koju biste objavili. Nemam vise pitanja, sada stvarno. xD

  2. 10/10
    Bravo sve znas o Dove.A prije je bilo:
    2/10
    Nista ne znas o Dove.ha ha
    U sustini je kviz odlican.Po meni su pitanja bila ok,ipak se ne bih slozila sa SANDROM.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.