Savršeno: Taylor Swift je posvetila svoj govor LGBT osobama, ali mnogo inteligentnije od drugih zvezda!

Čitav ovaj mesec je takozvani “Pride month”, što znači da je posvećen LGBT populaciji, odnosno svima koji nisu heteroseksualne orijentacije. Mnoge zvezde su izdale saopštenja povodom tog dana, ali Taylor Swift to čini na najbolji način.

Dok druge zvezde često pišu hvalospeve o svojoj LGBT publici i često je izdvajaju kao najbolji deo fandoma, Taylor to ne radi niti se obračunava sa onima koji ne razmišljaju kao ona. Tokom koncerta u Čikagu, Tay je tako održala govor u kome između ostalog kaže, “Veoma je hrabro biti ranjiv kad je reč o vlastitim osećanjima, ali posebno kad govorite o tome koga volite, a znate da to može naići na protivljenja u zajednici. Ja šaljem svoju ljubav svima koji su dovoljno hrabri da kažu ono što osećaju, da živi živote tako što će biti ono što jesu. Nadam se da ćemo završiti u svetu gde svi mogu da žive i vole podjednako”.

Jednaka prava za sve je valjda što čemu se niko ne protivi, a Taylor je rekla suštinu, bez potrebe da maše LGBT zastavom ili drži hvalospeve, izdvajajući posebno ovaj deo fandoma. Na sreću, ovakav njen govor nailazi na odobravanje medija koji joj često nisu naklonjeni, posebno jer je odbila da pruži javnu podršku Hilary Clinton na prethodnim američkim izborima.

Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Koje mlade zvezde želite da vidite u Srbiji i Hrvatskoj?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.