BTS o novim ciljevima: Rado bismo išli na Grammy Awards i bili prvi na Billboard listama!



Momci iz BTS-a održali su konferenciju za medije u četvrtak povodom objavljivanja svog izdanja „Love Yourself: Tear“ a tom prilikom otkrili su svoje nove velike ciljeve!

BTS je jedan od bendova koji može slobodno da sanja i planira velika dostignuća, jer u ovom momentu momci imaju velike predispozicije da samo napreduju u karijeri. Da ovde neće stati potvrdili su i na konferenciji! „Iskreno, već dugo pričamo jedni drugima da bi bilo kul da dođemo do prvog mesta na Billboard 200 listi“ priznaje RM. „Takođe, na Billboard Hot 100 listi smo bili 28. mesto – sada bismo voleli da sledeći put budemo u top 10“ poželeo je on nešto skromnije.

Suga se slaže da su njihovi snovi veliki, ali ipak smatra da je vredno tako sanjati. „Iako deo mene govori da su ovakvi snovi preogromni, dobro je da čovek ima velike ciljeve. Rado bismo bili prvi na Billboardu i išli na Grammy dodelu nagrada. Voleli bismo i stadionsku turneju i da budemo veliki svetski influenseri. Nije lako sve to javno reći, ali sada kada smo to otkrili, borićemo se da se to ostvari“ zaključuje Suga!

Pročitajte još  BTS gostovali u šou Jimmyja Fallona, izveli dva svoja hita!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.