BTS gostovali u šou Jimmyja Fallona, izveli dva svoja hita!

Američke TV stanice prosto se tuku oko toga ko će ugostiti BTS, a najviše sreće imao je Jimmy Fallon koji je uspeo da ih prošle noći dovede u svoj šou gde su oni izveli numere “Idol” sa aktuelnog albuma “Love Yourself Answer” i “I’m Fine” sa “Love Yourself Tear”.

Sem toga, momci su i popričail sa voditeljem, a jedna od tema bio je i govor u Ujedinjenim nacijama. “Bio sam tako nervozan”, priča RM koji se obratio svetu u ime benda. Pogledajte kako je sve to izgledalo!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Prijavite se: Big Hit Entertainment traži nove muške zvezde!

One thought on “BTS gostovali u šou Jimmyja Fallona, izveli dva svoja hita!

  1. Sjajni kao i uvijek. Samo mi je žao što rade toliko naporno pored turneje. Ovo je čisti dokaz da pjevaju live i ne znam kako neko poslije ovoga može reći da pjevaju na playback. Oni su 3 godine života proveli neprestajno trenirajući kako bi debitovali i vježbali stabilnost svojih glasova. Jungkook je pola osnovne i cijelu srednju školu proveo kao trainee i idol. Oni su obučavani da im glasovi budu stabilni i pri teškim koreografijama. Drago mi je što njihov trud nije uzaludan i da drugi konačno prepoznaju njihov talenat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.