Fandom presrećan: Tini Stoessel došla sa Pepeom na sinoćni Radio Disney Vivo!

Rano jutros po našem vremenu održan je Radio Disney Vivo koncert u Buenos Airesu na kojem su nastupili Tini Stoessel, Sebastian Yatra, David Bisbal i mnogi drugi muzičari, međutim to nije glavni događaj večeri!

Tini je došla na stadion Luna Park na generalnu probu nekih dva sata pre početka nastupa, a opštu pometnju izazvao je ne samo njen dolazak, već to što je sa njom bio njen bivši dečko Pepe Barosso! Zahvaljujući delu fandoma koji je strpljivo čekao da se pevačica pojavi zabeleženi su kraći video snimci i fotografije na kojima možemo videti Tini i Pepea kako izlaze iz istog vozila. Pevačica je pre nekoliko dana bila veoma tajanstvena po pitanju svog ljubavnog života, a ovaj gest može značiti da su Tini i Pepe ponovo zajedno – ostaje nam samo da čekamo da neko od njih to i potvrdi.

Tini je pevala pesmu “Te Quiero Mas” i “Princesa”, a nije izostao ni njen prvi sing “Siempre Brillaras” sa albuma “Tini”, dok su joj se nešto kasnije na sceni pridružili Sebastian Yatra i David Bisbal. Tini je započela pesmu “Ya No Hay Nadie Que Nos Pare” gde se na očekivanje fanova pojavio i Sebastian Yatra koji je dočekan sa velikim oduševljenjem. Na samom kraju David Bisbal je izveo pesmu “Todo Es Posible” u duetu sa Tini, međutim ovaj događaj nije bio prenošen putem interneta tako da nam ostaju samo snimci pristunih fanova.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Sandrin blog: Mojih top 7 omiljenih zvezda!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

10 thoughts on “Fandom presrećan: Tini Stoessel došla sa Pepeom na sinoćni Radio Disney Vivo!

  1. Famozo,u zadnjih par dana Tini stalno gostuje po nekakvim emisijama mislim da njena karijera dobro napreduje sto vi mislite,inace bila bih presretna da se Pepini vrati. ❤️

  2. Sve je moguće :)… ali ne zaboravimo da je Tini rekla i da su ostali u dobrim odnosima… 🙂 ali kažem sve je moguće(tu mislim da su ponovo skupa)

    A šteta što nije bio prijenos… :(… vidim da je vau bilo…

  3. Ja sam sigurna da su se pomirili. Tini je bila savršena kao i uvijek!Zašto nije sa Sebastianom Yatraom otpjevala pjesmu Traicioneru?

  4. Presretna sam bila kada sam vidjela da su se skupa pojavili. Preslatki su zajedno, ne mogu zamisliti kako bi bilo da stvarno prekinu, a ovako su preslatki i prelijepi

  5. Ja sam uporno govorila od kad su raskinuli da će se pomiriti i da nmg jedno bez drugog i bila sam u pravu. #Pepiniisback 🔐

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.