“Nedostajete mi”: Camila Cabello stala na noge, zahvalna na ogromnoj podršci!

Kad je neko poput Camile Cabello prinuđen da otkaže turneju sa Taylor Swift, onda definitivno znate da je u pitanju veliki problem! Ipak, pevačica se oglasila par dana nakon što je zbog premora završila u bolnici i poručila da će sve biti u redu!

Camila je propustila nastup u Sijetlu 22. maja a na svom Twitteru je napisala, “Nedostajete mi. Ješću supicu da se osetim bolje, a mi se vidimo uskoro.” Njojse kasnije javila Charli XCX rečima, “Ozdravi brzo! Nedostaješ nam večeras! Jedi puno pileće supice i gledaj ‘Gossip Girl’ non-stop u krevetu, dok ti ne bude bolje. Volim te!”

Cam je već u sredu viđena na ulicama Los Anđelesa, pa se čini da će ubrzo biti spremna da se vrati nastupima. Lekari su inače otkrili da je ona patila od dehidracije i groznice, a da je odmaranje jedini lek za to.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Prijatelji i ništa više: Camila Cabello i Shawn Mendes nisu u vezi!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Nedostajete mi”: Camila Cabello stala na noge, zahvalna na ogromnoj podršci!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.