Iznanađenje večeri: Taylor Swift se pojavila na Billboard Music Awardsu, osvojila dve nagrade!

Taylor Swift je puna iznanađenja! Nakon što su joj Shawn Menedes, Selena Gomez i Troye Sivan bili specijalni gosti na “Reputation” turneji, ona je odlučila da iznenadi sve svojim prisustvom u Las Vegasu na dodeli Billboard Music Awardsa!

Billboard Music Awards održan je rano jutros po našem vremenu a glavno iznanađenje večeri pored mnogobrojnih spektakularnih nastupa bilo je pojavljivanje Taylor Swift koja je pored obaveza za turneju uspela da nađe i vreme za dodelu nagrada. Tay se pojavila na crvenom tepihu, nakon dužeg vremena, u prelepoj lila haljini koju su krasili srebrni ukrasi i time je još jednom označila svoj povratak u javnost.

Swiftieji su bili posebno oduševljeni što su videli Taylor na crvenom tepihu, a još veći razlog za slavlje su pet nominacija od kojih je osvojila nagrade za najboljeg ženskog izvođača, dok je album “Reputation” najprodavaniji album.

Autor: Famoza.net
Foto: Getty

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kids' Choice Awards: Brojne nominacije za Tay, Ari, Sel, Justina, Shawna, Camilu...
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Iznanađenje večeri: Taylor Swift se pojavila na Billboard Music Awardsu, osvojila dve nagrade!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.