“Hoćemo iCarly koncert!” Čudna molba čudnom čoveku Kanyeu Westu

Ne znamo za vas, ali baš volimo kad se s vremena na vreme pojavi neka baš čudna vest, s tim što je dosta njih po pravilu povezano sa Kanyeom Westom. Takva je situacija i ovog puta, s tim što je ovo zaista prevazišlo sve granice mašte!

Naime, iako se serija iCarly sa Mirandom Cosgrove i Jennette McCurdy završila još 2012. godine, fandom ove serije je prilično jak, a jedan Twitter fan nalog sad komentariše svaku objavu Kanyea Westa navodima, “Dovedi nam iCarly u Brazil” ili “Verujemo u tebe da ćeš ih dovesti” Njihova fanatična upornost je dospela do medija a u razgovoru za Insider oni kažu da su ozbiljni.

Kako navode, Jennette McCurdy i Miranda Cosgrove su pevale u tom šou a oni sad žele da njih dve dođu u Brazil i tamo održe koncert pa veruju da je Kanye West iz nekog čudnog razloga čovek koji im to može ispuniti. “Njih dve nikad nisu bile u Brazilu. Kanye je pun para i može da dovede ‘iCarly’, kažu oni i navode da su ranije već za isto molili Rihannu i još neke zvezde. Interesantno, jedna osoba im je odgovorila na molbe a to je američki pevač Jacob Whitesides koji im je poručio, “Učiniću sve što mogu da se ovo desi.”
Kao što znamo, Jennette i Miranda su i dalje najbolje drugarice na svetu ali su vrlo malo u medijima ovih dana. Jennette se posvetila režiranju a Miranda je upravo završila studije.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kim Kardashian ne zna šta da radi zbog Kanyeove želje da postane predsednik Amerike
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on ““Hoćemo iCarly koncert!” Čudna molba čudnom čoveku Kanyeu Westu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.