Liam Payne o Cherylinom porođaju: To je ludo iskustvo i sećam se svake sekunde!

Liam Payne je bio velika podrška Cheryl tokom porođaja a sudeći po njegovom novom intervjuu, ne zna se ko je od njih dvoje tog dana bio uzbuđeniji!

Cheryl često kritikuje svog dragog jer ponekad se u intervjuima entuzijastično zapriča, toliko da otkrije detalje koje možda i ne bi trebalo. Tako su i njegove izjave o njenom porođaju možda ipak malo lične, ali Liam je još jednom pokazao koliko mu je stalo da sa svetom deli činjenice o porodici a naročito sinu Bearu – ovoga puta otkrio je i da Bear jako brzo napreduje u rastu pa da zato još uvek nije prohodao i da ga to frustrira! „Vaše dete je ogromno“, pričali bi im ljudi svuda.

Što se tiče zanimljivijeg dela ove priče, Liam je pokušao da dočara kako se osećao dok se Cheryl porađala – „Gledanje rođenja svog deteta je momenat u životu u kom je čovek najponosniji. To je najluđe iskustvo, osećanja su ti izmešana. Postoji dosta delova koji su ti mutni ali uglavnom se sećaš svake sekunde svega toga“ otkriva Liam.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Liam Payne prodaje luksuznu vilu za čak 11 miliona dolara!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Liam Payne o Cherylinom porođaju: To je ludo iskustvo i sećam se svake sekunde!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.