Tini Stoessel i Sebastian Yatra imaju novi duet, nastupaju na Radio Disney Vivo u Argentini!


Martina Stoessel nastavlja sa nastupima po raznim festivalima, a ovog puta u pitanju je koncert u Argentini koji organizuje Radio Disney 26. maja!

Koncert će biti održan u Argentini za nešto više od dva meseca na stadionu Luna Park, a tu su čak tri imena koja su nam već dobro poznata, jer je Tini snimala duete sa njima. Publika će biti u mogćnosti da vidi Tini na sceni, a pored nje tu će se pojaviti i Sebastian Yatra i David Bisbal. Nema sumnje da će ona možda otpevati po duet sa svakim od njih, najverovatnije će do tada predstaviti i svoj drugi album, pa će neke od pesma izvesti uživo. Mlada Argentinka nije sakrila svoje uzbuđenje koje je iskazala sa nekoliko emodžija u opisu slike koju je objavila na društvenim mrežama.

Kada je u pitanju Sebastian Yatra, on je bio član žirija u jedno talent šouu gde je jedna takmičarka odlučila da peva dobro poznatu pesmu “Veo Veo” iz serije “Violetta”. Sebastian je na to dodao da je ona njegova dobra prijateljica i otkrio jednu informaciju koja je iznenadila i oduševila sve fanove – on i Tini su spremili još jedan duet. Tinisti će morati još malo da se strpe da čuju novu muziku koju Tini jedva čeka da nam predstavi.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini definitivno odložila izlazak albuma!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

6 thoughts on “Tini Stoessel i Sebastian Yatra imaju novi duet, nastupaju na Radio Disney Vivo u Argentini!

  1. ❤❤❤ 🔥🔥🔥 jako sam sretna zbog Tini. Nadamo se izlasku njenog albuma čim prije. Ja imam zamisao da će možda biti izlazak albuma u srijedu na njen rođendan. (Da bar!!)

  2. Daaaaaaaaaaa, toooooooo!!!!!……. Seba ima novi spot sa Davidom Bisbal… Sebu nije da baš pratim, ali Bisbala da… Spot je prekul, izašao je u petak… 😉

    Prvo s Davidom, onda ponovo sa Tini…. 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.