Rekorderi: BTS provodi na Billboard Social listi 62 nedelje na prvom mestu!



Kad god pišemo o Social 50 listi Billboarda, odnosno o listi najpopularnijih zvezda na društvenim mrežama, BTS se već dugo podrazumeva kao prvo mesto!

I dok smo pisali tokom meseci, činilo nam se da je BTS na Billboard Social 50 listi tako dugo da ih niko ne može zaustaviti. Izgleda da je zaista tako, s obzirom da se stanje na vrhu top liste nije promenilo čak 62 nedelje – ovo nije jedina lista na Billboardu na kojoj se momci nalaze, pa se njihov najnoviji album „Love Yourself: Her“ nalazi na 114. poziciji Billboard 200 liste, već 19. nedelje po redu.

Kada je album bio još svež, odnosno u oktobru, postigao je Billboard rekord za jednog K-pop izvođača – zauzeo je sedmu poziciju na istoj listi, a na listi svetskih albuma ostao je dve nedelje prvi uzastopno. Sigurno je da Billboard nema dilemu koja zvezda je na njihovom terenu najslavnija – BTS je ovog meseca imao čast da zauzme i naslovnu stranu njihovog časopisa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/BTS

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  BTS iznenađujuće nastupili na dodeli Oskara na oko 30 sekundi!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Rekorderi: BTS provodi na Billboard Social listi 62 nedelje na prvom mestu!

  1. Draga moja Belieber4ever. Ako imas nesto protiv BTS-a ti se smakni. BTS je rekord a ne Bieber ustvari to nije Bieber to je Biber za supu.😂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.