Godina koju ćemo pamtiti: Sećate li se naših zajedničkih uspeha u 2017?

Krajnje je vreme da poslednjeg dana u godini sumiramo kako je izgledala 2017. za nas i da se podsetimo svih onih lepih stvari koje su je obeležile!

Jedno obećanje koje vam je možda delovalo nestvarno je ispunjeno – našem timu su se ove godine pridružili i neki od vas, naših čitalaca! Stalne članice naše ekipe postale su Milica i Valentina, dve devojke koje imaju samo po 17 godina ali toliko lepo pišu i toliko dugo su sa nama da bismo svaki put radije izabrali njih nego profesionalne novinare. Ko može bolje da razume teme o kojima pišemo nego neko ko je baš kao vi? Nadamo se da smo dobili i puno novih čitalaca ali i da smo zadržali one stare jer se maksimalno trudimo da svakog dana pronađete nešto za sebe na Famozi.

Nama je ipak iznad svega stalo da osetite da ne živite na kraju sveta i zato je dolazak Marcusa i Martinusa u Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju uspeh na koji smo najponosniji jer je to prvi rezultat saradnje Famoze sa koncertnim organizatorom posle više od tri godine pokušaja da nam dođu neke mlade zvezde. Zamislite koliko je poverenje organizatora kad on na osnovu naše ideje iz svog džepa plaća na desetine hiljada evra jer veruje nam da će MMeri doći na koncert, kao što mi verujemo MMerima? Zamislite ko sve može da nam dođe posle njih ako ovi koncerti dobro prođu? Mogućnosti su neograničene!

Ono kad smo najavili koncert Marcusa i Martinusa

Granice smo pomerali i na druge načine – pretpostavljamo da ste pogledali prvi video intervju koji je neko sa naših prostora uradio sa jednom tako velikom zvezdom kao što je James Maslow iz Big Time Rusha! Da li ste zamišljali da jedan ceo intervju bude vaš i da neko James odgovara samo na vaša pitanja? Još nešto smo obećali – ovo je samo početak! Ovakvi interjvui se ne zakazuju lako ali nam sve govori da će ih biti dosta u 2018. godini!

Ono kad je Jamesa Maslow 20 minuta odgovarao na vaša pitanja a naša Sanja se skoro udala za njega!

I vi ste se mnogo borili ove godine a mi smo se svakom tom uspehu jako radovali! Neke od vas je zapratio Justin Bieber na Twitteru, jedan momak je bio gost Taylor Swift na tajnoj promociji albuma “Reputation” a Jorge Blanco je nekima od vas slao predivne poruke pa nam se srce slama što još uvek nije bilo razumevanja da nas on poseti. Plus, našim Lovaticima se Demi lično zahvaljivala na ogromnom trudu oko promocije njenog novog albuma!

Ono kad je Demika počela da objavljuje tvitove iz Srbije

Ono kad je Jorge Blanco poslao poljubac Dragani iz Srbije

I ono kad je Jorge slao izjave ljubavi čitavom fandomu sa naših prostora!

Imali smo i neke lepe intervjue u 2017. godini. Ako se sećate, Lisa i Lena su odgovorile na tonu vaših pitanja a uoči Got Me Started turneje smo pričali i sa Martinom Stoessel koja je taj intervju postavila i na svoj Twitter! Sećate li se i koliko je ona bila oduševljena vašim pitanjima jer su toliko originalna? Ceo svet je iz Famoza intervjua saznao prve informacije o njenoj novoj tetovaži!

Intervju sa Lisom i Lenom

Intervju sa Tini

Kad smo kod Tini, mi ogromno zahvalnost moramo da pružimo čitavoj porodici Stoessel! Od njenog strica Rodolfa koji nam je omogućio da dođemo u kontakt sa njom, pa do mame i tate, Mariane i Alejandra koji često retvituju naše postove i naravno, do same Martine koja nam je omogućila da Famoza bude jedini medij sa Balkana koji je bio na njenoj “Got Me Started” turneji, odnosno na koncertu u Budimpešti! Kao što znate, tamo smo vodili i naše Tiniste a zajedno smo proveli jedan nezaboravan dan! Mi ne znamo možete li i da pretpostavite koliko nama znači kad vi dobijete priliku da vidite svoje idole uživo?

Kako smo proveli ceo dan u Mađarskoj na koncertu Tini?

Naš izveštaj sa koncerta čiju je englesku verziju objavila i Tini!

Na kraju, želimo da vam poželimo prelepu 2018. godinu, pre svega da vas niko ne nervira, da vam škola ne zadaje puno problema, da pored sebe imate osobe koje vas vole koliko i vi njih i naravno, da sa nama nižete nove uspehe kad su vaši idoli u pitanju. Kad dođe ponoć, mi ćemo poželeti da i narednu godinu provedete sa nama i da Famoza preraste u nešto veliko što će nastaviti da živi i menja vašu stvarnost. Neka velika iznenađenja su već spremna – bukvalno čekamo dozvolu da jedno od njih objavimo 😉

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

18 thoughts on “Godina koju ćemo pamtiti: Sećate li se naših zajedničkih uspeha u 2017?

  1. Srecna Nova 2018,svima.Kao i svi praznici.Svaka cast na tolikom trudu.I napokon jos jedna godina neka bude prelepa i neka bude jos intervjuova i koncerata…

  2. SREĆNA NOVA GODINA SVIMA, SVE NAJBOLJE!! 🎉🎄🎁🎆🎈🎅☃❄Ova godina je bila stvarno uspješna, nadam se da će sljedeća biti još bolja!

  3. Hvala na svima lijepim željama. Ako 2018. godina bude upola uspješna kao ova, bit će fantastično. Jedva čekam da saznamo šta je to iznenađenje.
    Hvala vam Famozo što se toliko trudite, nadam se da će tako i ostati.
    Sretna svima Nova 2018. godina. Neka vam bude uspješna i radosna!
    LP, Matea
    ♡♡♡

  4. Srećna Nova godina!💗 U 2017. ste uradili toliko neverovatnih stvari, fantastični ste! Želim Vam da postanete još popularniji i još više uspeha.😚🤗

  5. Srecna svima Nova Godina a pogotovo vama Famozo jer ste je na neki nacin uljepsali!!
    Jeste da ste me nekada znali iznervirati😂ali ipak sam jako srecna kada citam vase clanke i osjecam se neopisivo kada shvatim sta sve radite za nas❤❤❤
    Zato hvala vam na svemu!💟💟💟💟

  6. Famozo od srca zelim Vam i svim fandomima SRECNU NOVU 2018 GODINU!! Da ove godine budemo uspjesniji kao nikad do sad!🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎇🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎀💓💓💓💓SA VAMA DO ZVEZDA!!!!

  7. Srećna Nova godina,svima zelim sve najlepse.
    Famozo,nadam se da ce Vam 2018 biti jos bolja i uspesnija.
    ❤❤❤❤❤❤❤❤

  8. Sretna Nova godina Famozi i svim njenim čitateljima 💋💋💋Nadam se da će ih biti sve više jer tu ima puno informacija o zvijezdama i popularnim serijama i zato mi je to omiljeni portal….Neka vam svima 2018.bude uspješnija od prethodnih 💙💙💙

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.